13 Νοε 2020

Προκήρυξη θέσεων επικουρικών ψυχιάτρων και παιδοψυχιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου

Το Γ.Ν. Σάμου θα προκηρύξει θέσεις επικουρικών ψυχιάτρων και παιδοψυχιάτρου για το Κ.Ψ.Υ Σάμου διάρκειας ενός έτους. Όσοι ενδιαφέρονται, καλούνται να απευθυνθούν στην 2η ΥΠΕ, υποβάλλοντας αίτηση μέχρι και την Τρίτη 17/11/2020.


Σημειώνεται ότι:

- Στο Κ.Ψ.Υ. Σάμου υπηρετούν ήδη δύο μόνιμοι ψυχίατροι. Οι οργανικές θέσεις είναι 4 ψυχίατροι και 2 παιδοψυχίατροι. Συνεπώς υπάρχει προοπτική αφενός ανανέωσης της θητείας των επικουρικών ιατρών για άλλα 2 έτη, αφετέρου της υποβολής αίτησης για κατάληψη μόνιμης οργανικής θέσης, όταν αυτή προκηρυχθεί (με πλεονέκτημα τη μοριοδότηση της θητείας ως επικουρικός ιατρός).

- Ως άγονη νησιωτική περιοχή, η προϋπηρεσία του επικουρικού ιατρού υπολογίζεται εις διπλούν.

- Το πλαφόν των εφημεριών (ως Νοσοκομείο Γ΄ Ζώνης) είναι αυξημένο.

- Από το 2021 θα δοθεί και η δυνατότητα στέγασης ιατρών σε κτίριο ιδιοκτησίας του Γ.Ν. Σάμου.

- Η κανονική άδεια των ιατρών είναι προσαυξημένη κατά 4 ημέρες/έτος λόγω παραμεθόριας περιοχής.

- Ο/Η σύζυγος του επικουρικού ιατρού της περιοχής μας δικαιούται, κατά παρέκκλιση του καταλόγου, να τοποθετεί κατά προτεραιότητα σε θέση επικουρικού ιατρού της ειδικότητάς του/της.

- Τακτικός υπάλληλος και υπάλληλος Ι.Δ.Α.Χ. δημοσίων υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ., που κατέχει οργανική ή προσωποπαγή θέση και είναι σύζυγος επικουρικού ιατρού που θα τοποθετηθεί στην περιοχή μας, επιτρέπεται να αποσπάται, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων και κατά προτεραιότητα σε υπηρεσία του στενού δημόσιου τομέα και σε περίπτωση έλλειψης υπηρεσιακών αναγκών σε υπηρεσία του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στην περιοχή όπου υπηρετεί ο/η σύζυγός του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required