13 Νοε 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου

Συνεδριάζει, με τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.


1. Ενημέρωση – συζήτηση επί των επιπτώσεων του σεισμού της 30ης Οκτωβρίου και της μετασεισμικής δραστηριότητας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και λήψη σχετικών αποφάσεων. Εισηγητής: Στάντζος Γεώργιος Δήμαρχος- Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών.

2. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων – επιχορηγήσεων Αναμορφώσεις προϋπολογισμού (10η) για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ Βάθμου της Χώρας και για την χορήγηση των οικονομικών ενισχύσεων της υπ’ αριθμ. 33862/06-05-2019 κοινής απόφασης των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών στο πλαίσιο του Ν.Δ 57/1973, σε όσους περιέχονται σε κατάσταση ανάγκης συνέπεια θεομηνίας και λοιπών φυσικών καταστροφών.Εισηγητής: Οικονομική επιτροπή – Δ/νση Οικονομικών υπηρεσιών.

3. Ενημέρωση κατάστασης και προτάσεις εισηγήσεις για τη ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ανατολικής Σάμου. Εισηγητής: Αξιώτης Ιωάννης πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας.

Να σημειωθεί πως η συνεδρίαση έχει κατεπείγον χαρακτήρα, λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από το σεισμό της 30η Οκτωβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required