22 Δεκ 2020

Αμείωτο το ενδιαφέρον του Δήμου Greisfsvald Γερμανίας για τα προβλήματα μετά τον σεισμό

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος Ανσατολικής Σάμου στον αδελφοποιημένο Δήμο Greisfsvald της Γερμανίας, και ιδιαίτερα στον δήμαρχο Dr. Stefan Fassbinder, για την ευαισθησία και το συνεχές ενδιαφέρον, που επιδεικνύουν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μικρός νησιωτικός Δήμος, στα σύνορα της Ευρώπης.


«Αυτή τη φορά ως ένδειξη συμπαράστασης, μετά τον φονικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου, απέστειλαν φορτηγό αυτοκίνητο, γεμάτο με πράγματα δωρεές των κατοίκων, φορέων και οργανώσεων του Greifsvald, για την αντιμετώπιση των αναγκών του Δήμου και των συμπολιτών μας, όπως εξοπλισμό σήμανσης δρόμων, είδη πολιτικής προστασίας & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, παιχνίδια κλπ.




Το αυτοκίνητο, μετά από τις νόμιμες διαδικασίες, θα περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Η ευαισθητοποίηση του Δήμου Greifswald, μας προκαλεί ένα αίσθημα αισιοδοξίας, δεδομένου ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη φορείς και άνθρωποι στην Ευρώπη οι οποίοι παρά την γεωγραφική απόσταση που τους χωρίζει από τα σκληρά δοκιμαζόμενο νησί μας, είναι διατεθειμένοι, στο μέτρο του εφικτού και των δυνατοτήτων τους, να μας συμπαρασταθούν», αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Δείτε σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=JE80vxBtkvk&feature=youtu.be







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required