10 Φεβ 2022

Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης: «Η Σάμος πράγματι αλλάζει...»

Την αντίδραση του βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, προκάλεσε η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ». Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει σχετικά:

«Σχετικά με την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Η Σάμος Αλλάζει" που υπογράφει ο επικεφαλής της, κ. Ν. Ζάχαρης και στο σημείο που αναφέρεται σε εμένα προσωπικά ότι αναπαράγω "λογικές και πρακτικές Μαυρογιαλούρου..." αναφορικά με το έργο του βιολογικού της πόλης της Σάμου θα ήθελα να πληροφορήσω τα ακόλουθα:

1) Ανακοίνωσα τη διαβεβαίωση του Αν. Υπουργού κ. Πέτσα, ότι την επόμενη εβδομάδα το έργο περνάει κατά προτεραιότητα από την επιτροπή αξιολόγησης προτάσεων για το Πρόγραμμα "Α. Τρίτσης" και επομένως αρχίζει η διαδικασία. Βέβαια όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ας μην αγωνιά ο κ. Ζάχαρης περί της θετικής έκβασης.

2) Θα συνιστούσα στον Επικεφαλής της παράταξης "Η Σάμος Αλλάζει", όσο και αν είναι λάτρης του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και των γραφικών χαρακτήρων που ανέδειξε, όπως ο "Μαυρογιαλούρος", να συντάσσεται και να εστιάζει στην επίλυση των προβληματων του νησιού αντί να προβαίνει σε άκομψους χαρακτηρισμούς.

3) Όσον αφορά την κυβερνητική αρωγή στις ανάγκες και στα προβλήματα του νησιού που προέκυψαν από τις φυσικές καταστροφές, απλώς αναφέρω την δέσμευση των 121.000.000 ευρώ που αναλυτικά ανακοίνωσε προ καιρού ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χ. Τριαντόπουλος.

Επίσης, να επισημάνω την έλευση στη Σάμο κατ' επανάληψη του Πρωθυπουργού και πάρα πολλών Υπουργών της Κυβέρνησης, για επιτόπια εξέταση και δρομολόγηση λύσεων για τα προβλήματα του Νομού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required