21 Ιουν 2022

Χορευτικός Όμιλος Σάμου - Η εκδρομή στην Ικαρία

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Albatros Trips εκδρομή στην Ικαρία το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, από το Σάββατο 11 μέχρι και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.
 
Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη και φίλοι του ΧΟΡ.Ο.Σ όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θερμή φιλοξενία του ξενοδοχείου ‘Κεραμέ’ και τις άριστες υπηρεσίες του ταξιδιωτικού γραφείου Albatros Trips, με την υποστήριξη στις μεταφορές του Samos Island Tours.



Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και ξεναγήσεις στον Εύδηλο, το Γιαλισκάρι, τον Αρμενιστή, την παραλία Νας, την Παναγία Θεοκτίστη και το Χριστό Ραχών, ενώ συμμετείχαν σε ένα μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι με την ορχήστρα ‘Χοροσταλίτες’ στην ταβέρνα ‘Άργιος’ στις Ράχες.

Γεύτηκαν επίσης τις αυθεντικές Ικαριώτικες γεύσεις στην Ταβέρνα ‘Ναϊάδες’ στην παραλία Νας, ενώ είχαν την ευκαιρία να χορέψουν τον αυθεντικό Καριώτικο χορό μαζί με ντόπιους χορευτές. 




Όλοι όσοι συμμετείχαν στο ταξίδι επέστρεψαν στη Σάμο με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους με το νησί της Ικαρίας σε επομένη αποστολή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Ο ΧΟΡ.Ο.Σ. ευχαρίστησε θερμά το ξενοδοχείο ‘Κεραμέ’, το ταξιδιωτικό γραφείο Albatros Trips και τον κ. Χρήστο Γλαρό, το γραφείο Samos Island Tours τους δύο οδηγούς του και τον κ. Δημήτρη Χριστινίδη, την ταβέρνα ‘Ναϊάδες’, την ταβέρνα ‘Άργιος’, την ορχήστρα ‘Χοροσταλίτες’ και τον Πανικαριακό Σύλλογο ‘Αρτεμίς Ταυροπόλος’, για την άριστη συνεργασία τους.

Επίσης, τον χοροδιδάσκαλο Μάκη Ευαγγέλου, την πρόεδρο  κα Λίτσα Μαρκουλή και τη χορεύτρια Μαρία Παρουσίνα για την πολύτιμη βοήθεια τους στη διοργάνωση. 


Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους γνωριμία με τόπους και την παράδοση αυτών.

Επόμενος σταθμός η Ερμούπολη της Σύρου όπου ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θα παρουσιάσει χορούς από τη Σάμο στο Φεστιβάλ «Συριανοπατώ» το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required