21 Απρ 2022

Έναρξη φετινής τουριστικής περιόδου με Ολλανδούς από την εταιρεία Sunweb

Προσγειώθηκε στις 10:00 το πρωί (Μ. Πέμπτη, 21/4), προερχόμενη από το Amsterdam, η πρώτη πτήση charter για την τουριστική σεζόν 2022 μεταφέροντας στο νησί μας Ολλανδούς πελάτες του tour operator SUNWEB αλλά και πολλούς μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Τους πρώτες επισκέπτες μας για φέτος υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο -πέρα από το προσωπικό του Sunweb και του τοπικού αντιπροσώπου rhenia tours- το Επιμελητήριο Σάμου, παρουσία του προέδρου κ. Γιώργου Κυριαζή, με δώρα και θερμό καλωσόρισμα από τα παιδιά του τμήματος παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος» που πρόσφεραν με πλατύ χαμόγελο άνθη ορχιδέας στους πρώτους επισκέπτες μας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κυριαζής με παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος»


Φωτογραφίες: «Σαμιακόν Βήμα»

Στην υποδοχή ήταν παρούσα η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, κ. Δέσποινα Κάιλα καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου, κ. Νίκος Στεφανής. 


Στο κόκπιτ του πρώτου αεροσκάφους της φετινής σεζόν, ένας έμπειρος πιλότος (25 χρόνια στους αιθέρες), στον οποίο η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Αν. Σάμου, κ. Κάιλα, παρέδωσε για όλα τα μέλη του πληρώματος, εξαιρετικό κρασί από τον ΕΟΣΣ (Φωτογραφίες: «Σαμιακόν Βήμα»)

Μετά το μεσημέρι, το «ποδαρικό» ακολούθησε και άλλη πτήση Ολλανδών, της εταιρείας Corendon, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες έπονται πτήσεις της TUI Ολλανδίας αλλά και Βελγίου. Με 165 επιβάτες στην 1η πτήση και 95 στην πτήση που ακολούθησε, φτάσαμε στους πρώτους 260 επισκέπτες που επέλεξαν τη Σάμο για τις διακοπές τους.


Να ευχηθούμε σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, απαραίτητη, μετά από 2 πολύ δύσκολα τουριστικά χρόνια. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required