10 Δεκ 2023

Παρουσίαση της μουσικοχορευτικής παράδοσης της Σάμου στον Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Περαίας (Π.Ο.Σ.Π) στη Μακεδονία

Παρουσίαση της μουσικοχορευτικής παράδοσης της Σάμου στον Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Περαίας (Π.Ο.Σ.Π) στη Μακεδονία από τον Μάκη Ευαγγέλου με την υποστήριξη της προέδρου και μελών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μουσικοχορευτικής παράδοσης της Σάμου στον Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Περαίας (Π.Ο.Σ.Π) στη Μακεδονία, από τον εκπαιδευτικό και ερευνητή Μάκη Ευαγγέλου.





Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις του Π.Ο.Σ.Π παρουσιάστηκαν οι χοροί, τα τραγούδια, τα έθιμα και οι ενδυμασίες της Σάμου, με την πολύτιμη υποστήριξη της προέδρου Ευαγγελίας Μαρκουλή και μελών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.






Η Σαμιώτικη αποστολή απόλαυσε την εξαιρετική υποδοχή από τους Μακεδόνες φίλους μας, ενώ όλοι μαζί γλέντησαν σε μια μοναδική βραδιά που οργανώθηκε από τους οικοδεσπότες.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. συνεχάρη τον Μάκη Ευαγγέλου για τη μοναδική παρουσίαση της Σαμιώτικης παράδοσης, ενώ ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρό του Ευαγγελία Μαρκουλή και τους Μαρία Παρουσίνα, Νίκο Σβερκίδη, Αντώνη Φτενογιάννη, Χριστίνα Τασκούδη, Δέσποινα Λιτσάκη, Μπόνα Στάθη, Έλενα Στάθη, Ειρήνη Ντόβα, Θανάση Ντόβα, Δημήτρη Μιχωλό, Λευτέρη Ευαγγέλου και Γιώργο Κοντογεωργίου για την πλαισίωση της αποστολής. 





Ευχαρίστησε επίσης το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας και τους χοροδιδασκάλους του, τόσο για τη θερμή υποδοχή όσο και για τη ξενάγηση και τις υπέροχες στιγμές που χάρισαν στη Σαμιώτικη αποστολή, καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το σεμινάριο.

Τέλος, ευχαρίστησε την ΧΟΡΟΡΑΣΗ για το υπέροχο φωτογραφικό υλικό.



«Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. κλείνοντας σήμερα τα 9 χρόνια από την ίδρυση του, είναι περήφανος για την προσφορά του στα τοπικά δρώμενα και τη διάδοση της Σαμιώτικης, Ικαριώτικης και Φουρνιώτικης παράδοσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required