1 Απρ 2024

Στους Φούρνους, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιήσει την μηνιαία συνεδρίασή του στους Φούρνους Κορσεών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αποτελεί υποχρέωση και προεκλογική δέσμευση του περιφερειάρχη να διεξάγονται οι συνεδριάσεις εκ περιτροπής σε όλες τις νήσους της Περιφέρειας μας οι οποίες έχουν την τεχνική δυνατότητα.

Ο περιφερειάρχης κάλεσε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να συμμετέχουν δια ζώσης στην συνεδρίαση στους όμορφους Φούρνους.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για την συνεδρίαση στους Φούρνους


Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες και την επιθυμία του περιφερειαρχη κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη για τις εκ περιτροπής συνεδριάσεις του Συμβουλίου σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 4 Απριλίου του 2024 στο Δήμο Φουρνων.

Έτσι οι περιφερειακοι σύμβουλοι όλων των νησιών θα έχουν τη ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Καρύδη Δημήτριο Δήμαρχο Φουρνων και τους παράγοντες του νησιού για τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Επίσης στο διήμερο της παραμονής στους Φούρνους θα επισκεφτούν τα έργα που σχετίζονται και εκτελεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όπως το αλιευτικό καταφύγιο και το λιμάνι Φούρνων έργο που έχει ήδη αποπερατωθει.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου συνεδρίασε στη Χίο τον προηγούμενο μήνα, ενώ αυτό τον πρώτο καιρό της ανάληψης καθηκόντων έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συσκέψεις και συνεχείς επισκέψεις του περιφερειάρχη και των καθ' ύλην αρμοδίων αντιπεριφερειαρχών σε όλα τα νησιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required