10 Οκτ 2009

Έτσι θα πορευτεί μπροστά η ΝΔ ;


Ποιος τοπικός πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει επικοινωνήσει με ΟΛΟΥΣ τους βασικούς υποψηφίους αρχηγούς του κόμματος και περιφέροντας λίστα με τους σαμιώτες συνέδρους  υποστηρίζει ότι τους ελέγχει και θα ψηφίσουν τον (κατά περίπτωση συνομιλητή) υποψήφιο στο συνέδριο ;

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο , αλλά επειδή η πηγή μας είναι έγκυρη πολύ φοβόμαστε ότι είναι αλήθεια .

Δυστυχώς το μήνυμα των εκλογών δεν έφτασε ακόμα στους παραλήπτες και σε μερικούς μάλλον δεν θα φτάσει ποτέ . Αυτή η αδυναμία επικοινωνίας με την βάση και τον απλό κόσμο εξηγεί και τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα του κόμματος στο νομό , πολύ πριν αρχίσει και ο πανελλαδικός κατήφορος.

 Ίσως τελικά έχουν δίκιο όσοι ζητούν εκλογές αρχηγού από όλη τη βάση και γιατί όχι και τους φίλους, στα πρότυπα του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον έτσι θα απαλλαγεί η οργάνωση από τέτοιες συμπεριφορές . 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα μπορεσουν αραγε νεα ατομα ,ηλικιακα παντα,να ξαναδωσουν πιστη στους πληγωμενους οπαδους και φιλους της Νεας Δημοκρατιας?γιατι αν ξανασχοληθουν οι ιδιοι και χιλιο-δοκιμασμενοι ταγοι στο νομο μας,πολυ φοβαμαι οτι θα νιωσουν οι φιλοι της Ν.Δ για αλλη μια φορα δεδωμενοι και το ποσοστο του κομματος θα κατεβει και κατω απο το 30% σε ολη την Χωρα.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required