27 Σεπ 2012

Στο νομό μας Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ


Σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους θα βρεθούν ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος, Τέρενς Κουίκ.

Ο Πάνος Καμμένος, που θα συνοδεύεται από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, τον Εκπρόσωπο του κινήματος Χρήστο Ζώη, την πολιτευτή Σάμου Λαμπρινή Βατούγιου και μέλη της συντονιστικής Επιτροπής, θα επισκεφτεί την Ικαρία, την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, όπου στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με την Επιτροπή Στήριξης του Γηροκομείου Ικαρίας, για να συζητήσει μαζί τους την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη  για αναστολή της λειτουργίας του γηροκομείου.


Την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος,Τέρενς Κουίκ, θα επισκεφθεί τους Φούρνους, όπου εκεί θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Φούρνων και κατοίκους του νησιού και την επόμενη ημέρα θα επισκεφθεί  για 2η φορά τη Σάμο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη, το δήμαρχο Σάμου, το λιμενάρχη και τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Επίσης, ο Τέρενς Κουίκ,  θα συναντηθεί με αντιπροσωπείες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών, του Συλλόγου των Κτηνοτρόφων, του ΚΤΕΛ Σάμου και αντιπροσωπεία των απλήρωτων εργαζομένων της Κοινοφελούς Εργασίας στη Μ.Κ.Ο. «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ». Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο Τέρενς Κουίκ θα συνοδεύεται και θα έχει συνεργασία με τους Πολιτευτές, Χατζημιχάλη Κώστα και Γαρυφάλλου Γιώργο, αλλά και τους συντονιστές του Κινήματος, προκειμένου να καταγράψει όλα τα άμεσα προβλήματα που πρέπει ο ίδιος να προωθήσει, είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες στη Βουλή είτε, στα αρμόδια υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required