30 Οκτ 2012

Αντιδράσεις για τον πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου στο Μαραθόκαμπο


Την αντίδραση παρευρισκόμενων  προκάλεσε ο πανηγυρικός της ημέρας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Μαραθόκαμπο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Samostimes.gr.

Όπως αναφέρει και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Ράδιο Σάμος 102 fm» και τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Ικαρίου, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου κ. Διαμαντίδης, η εκπαιδευτικός που είχε αναλάβει να συντάξει και να εκφωνήσει τον πανηγυρικό, έκανε συνεχείς αναφορές στην "ανωτερότητα" της Ελληνικής φυλής, τονίζοντας πως η Ελλάδα – από το 1974 και μετά, πάει προς το χειρότερο. Επιπλέον χαρακτήρισε τους μετανάστες "Δούρειο ίππο" για την Ελλάδα.


Τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Τ.Ο Μαραθοκάμπου του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για προσπάθεια βεβήλωσης του γιορτασμού της 28ης Οκτώβρη, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η προοδευτική κίνηση Γυναικών Σάμου (παράρτημα Καρλοβάσου) στην οποία κάνει λόγο για «αισχρό φασιστικό λογύδριο στην εκκλησία του χωριού, τη μέρα της νίκης του λαού μας, 28ης Οκτωβρίου, ενάντια στους ξένους κατακτητές», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required