1 Οκτ 2012

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις δηλώσεις του Νίκου Κακλαμάνη


Δελτίο Τύπου για τις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, «Ο Φάρος», κος Νίκος Κακλαμάνης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρμονία», εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, Τ.Ο Σάμου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κος Κακλαμάνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρμονία», είχε δηλώσει τα εξής (πατήστε εδώ για να ακούσετε το ηχητικό):

«Είναι η αγανάκτηση, ο φόβος ο θυμός, που δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς τους φασίστες να ψαρεύουν σε θολά νερά. Ο αγανακτισμένος άνθρωπος που βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται θέλει να ξεσπάσει κάπου και αν’ αυτού δέρνει η Χρυσή Αυγή. Ιστορικά αν το δούμε, ο φασισμός ρίζωσε, αναπτύχθηκε και κυριάρχησε σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και εξαθλίωσης. Δεν είναι το μόνο, αλλά είναι το κύριο και ήταν αναμενόμενο πως αργά ή γρήγορα το φαινόμενο του ναζισμού να εμφανιστεί και στη Σάμο.  Για τη συγκέντρωση της Κυριακής απευθύνω έκκληση σε όλους τους ανθρώπους, που πιστεύουν στη δημοκρατία, στον ευρωπαϊκό διαφωτισμό, στον ανθρωπισμό και στα ανθρώπινα δικαιώματα, σε όλους όσους μπορεί από φόβο και οργή να κάνουν μια σκέψη παραπάνω, η απάντηση της σαμιακής κοινωνίας να είναι η απομόνωση αυτής της φασιστικής συμμορίας.
Να τους αφήσουμε να κάνουν την πορεία μόνοι τους. Άσχετα τι πιστεύει κανείς ότι πρέπει να γίνει για το κέντρο μεταναστών, δε θα πρέπει να τσιμπήσει ακόμα και αν ευκαιριακά η θέση που έχει ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή. Σε καμία περίπτωση να μην στηρίξουμε και δώσουμε κύρος και μαζικότητα στη συμμορία αυτή».

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή εξέδωσε δελτίο τύπου, που έχει ως εξής:

«Με χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση ακούσαμε τον κο Νίκο Κακλαμάνη, πρόεδρο του Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Φάρος , να εξαπολύει ύβρεις προς τα μέλη μας και γενικά προς ένα εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό κόμμα όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι φανερό ότι τους χαλάμε τα σχέδια και αυτό δεν μπορεί παρά να μας γεμίσει με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Απεφάνθη, λοιπόν, ο ομιλών ότι για όλα τα δεινά της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταλύσουμε τη δημοκρατία, θα δείρουμε, θα καταστρέψουμε, θα θα θα… Πέρα από τα συγχαρητήρια για τη φοβερή ανακάλυψη θα θέλαμε να πούμε ένα. Τρίχες!!! Φοβάστε κύριοι. Φοβάστε τη συσπείρωση των Ελλήνων Εθνικιστών. Φοβάστε που τα πρόβατα αρχίζουν και φεύγουν από το μαντρί. Φοβάστε που οι μηχανισμοί σας για την περαιτέρω αποχαύνωση των Ελλήνων αποτυγχάνουν. Φοβάστε την Ελληνική Σημαία. Φοβάστε που δεν ξεχνάμε την ιστορία μας και συνεχίζουμε να τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας, που έδωσαν τη ζωή τους για το Έθνος. Το Έθνος που εσείς οι διεθνιστές θέλετε να αφανίσετε. Αλλά όσο υπάρχει έστω και ένας από εμάς, να ξέρετε πως δε θα τα καταφέρετε.

Ανοίγει, λοιπόν, το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στο νησί μας και τοποθετείται η βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας μας. Το νησί μας μέρα με τη μέρα υποβαθμίζεται και κάποιοι καλούν τους Έλληνες πολίτες να μην αντιδράσουν. Να μην αντιδράσουν σε αυτούς που μας απειλούν με ιερό πόλεμο και που λένε πως «Η δημοκρατία και η ελευθερία είναι σε τροχιά θανάτου . Το ισλάμ έρχεται…»  Άμεση απειλή κατά του πολιτεύματος και της ελευθερίας των Ελλήνων. Ληστείες, δολοφονίες, βιασμοί, παραεμπόριο. Μαντέψτε όμως και πάλι τον φταίχτη . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εύγε!!!

Περαστικά σας, λοιπόν, και σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού. Αυτού του λαού που καταντήσατε να ντρέπεται να πει ότι είναι Έλληνας. Του Έλληνα που έπαψε να νοιώθει περήφανος που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αυτόν τον Ιερό τόπο. Θα πολεμήσουμε για τους Έλληνες και για τις επόμενες γενιές Ελλήνων που θα έρθουν.

Για αυτό καλούμε όλους τους συντοπίτες μας να παρευρεθούν στην πορεία διαμαρτυρίας στις 7 Οκτωβρίου 2012 και να πουν ένα ηχηρό ΟΧΙ στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών και στη περαιτέρω υποβάθμιση του νησιού μας. Όπως είχε πει άλλωστε και ο Γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης,  «Έλληνες , ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΣΑΜΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όλο πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι ηλίθιοι και οι φανατικοί είναι πάντα σίγουροι για τον εαυτό τους και οι σοφότεροι είναι πάντα γεμάτοι από αμφιβολίες

Bertrand Russel

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, τον οποίο επικαλείται και υπηρετεί μαζί με τον μιερό και παγανιστικό Ναζισμό η ΧΑΥΓΗ! Ορισμοί καθαροί του μεγάλου Γάλλου Στρατιωτικού και Πολιτικού Σαρλ ντε Γκώλ:
«Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου.
Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες»
Σαρλ ντε Γκωλ
Συνεχίζοντας για το άρθρο, ο ένας μιλά για δημοκρατία,ευρωπαϊκό διαφωτισμό, ανθρωπισμό και ανθρώπινα δικαιώματα κια ο άλλος για τρίχες. Διαφορά επιπέδου. Μιλάτε εσείς ΧΑυγίτες για την τιμημένη Ελληνική Σημαία που οι τραμπούκοι σας την χρησιμοποιούν για να κτυπούν ανυπεράσπιστους ανθρώπους και την ίδια στιγμή ότι τιμάτε την Μητέρα του Θεανθρώπου και ποιοί τα λέν αυτά; οι σατανιστές βουλευτές σας. Το "Αγαπάτε Αλλήλους" του Ιησού Χριστού το ξεχνάτε , εσείς υμνητές του Χίτλερ! Αντί να τα βάλετε με τους δοσίλογους που πρόδωσαν την Πατρίδα μας (δεν τολμάτε γιατί χρηματοδοτήστε από τα ίδια κέντρα εξουσίας όπως αυτοί) τα βάζετε με γυναίκες και παιδιά . Μέχρι εκεί φτάνει το θράσος σας. Μιλάτε για διχασμό που εσείς τον εκρέφεται, "ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται οτι αποδεκατουτε το ηδυοσμον και το ανηθον και το κυμινον και αφηκατε τα βαρυτερα του νομου την κρισιν και τον ελεον και την πιστιν ταυτα εδει ποιησαι κακεινα μη αφιεναι"

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required