14 Νοε 2012

Διαμαρτυρία της ΝΟΔΕ Σάμου για την κατάθεση στεφάνων


Διαμαρτυρία για την τελετή κατάθεσης στεφάνων στον Ανδριάντα του Θεμιστοκλή Σοφούλη απέστειλε προς τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κο Παπαθεοφάνους η ΝΟΔΕ Σάμου, που κάνει λόγο για καταστρατήγηση του προγράμματος των εκδηλώσεων στην Εορταστική Τελετή για τον Εορτασμό της συμπληρώσεως 100 ετών από την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα, όπως αυτό είχε εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στις 29/10/2012 στο έγγραφό της Περιφέρειας με αρ. πρωτ. 41215/4636.

Στην επιστολή της η ΝΟΔΕ Σάμου και o πρόεδρος της κ. Νίκος Στεφανής διαμαρτύρονται έντονα  για όσα συνέβησαν στην τελετή της Κυριακής και ζητούν την παρέμβασή του, προκειμένου σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια σχετικά με την εκδήλωση και την κατάθεση στεφάνων.


«Σαφέστατα όσα απασχολούν τον Ελληνικό Λαό, την κρίσιμη και οδυνηρή για τον τόπο μας περίοδο, είναι σοβαρότερα από την  κατάθεση στεφάνων σε επετείους, όμως προφανέστατα επίσης στην δύσκολη αυτή πολιτική περίοδο τίποτα δεν πρέπει να μένει αναπάντητο καθώς η πολιτική ευθιξία, η πολιτική συνέπεια και η σοβαρότητα αποτελούν ζητούμενα της νέας εποχής στην οποία η χώρα μας εισέρχεται»,  αναφέρει σχετικό δελτίο τύπο της ΝΟΔΕ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required