31 Μαρ 2013

Χρυσή Αυγή Σάμου. «Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε με κάθε κόστος και όση λάσπη και πόλεμο αν δεχόμαστε»

Δελτίο τύπου για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί μας, εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση του κόμματος, αναφέροντας πως η Χρυσή Αυγή, ως ένα νόμιμα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και με νόμιμη πολιτική δράση, δε θα κάνει τη χάρη σε κανέναν που καταχράζεται την έννοια της Δημοκρατίας, να την αποκλείει παράνομα  από οποιαδήποτε εκδήλωση ή τελετή μνήμης.

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Οι “προλετάριοι” της κόκκινης χούντας του νησιού μας αποφάσισαν λοιπόν να αποκλείσουν  τη Χρυσή Αυγή από όλες τις εκδηλώσεις και τελετές μνήμης πεσόντων Ελλήνων ηρώων. Μας απέκλεισαν αυτοί που δεν παρέστησαν ποτέ σε εκδήλωση μνήμης, ώστε να τιμήσουν Έλληνες που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία του Έθνους μας. Μας απέκλεισαν οι υμνητές του σφαγέα Στάλιν, οι απάτριδες και άθειοι, που πουλάνε Μακεδονία σε σκοπιανούς και επεδίωξαν τη Μικρασιατική καταστροφή. Μας απέκλεισαν οι ανθέλληνες που στη θέα της γαλανόλευκης βγάζουν εξανθήματα και προσκυνούν κόκκινα πανιά με σφυροδρέπανα.
Μας απέκλεισαν οι σύγχρονοι εφιάλτες που θέλουν να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πατριώτης στο νησί της Σάμου, ώστε να εμποδίσει τα σχέδιά τους για το ξεπούλημα του νησιού μας στους τούρκους. 

Η Χρυσή Αυγή, ως ένα νόμιμα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και με νόμιμη πολιτική δράση, μετρώντας στις τελευταίες εκλογές περί τους 1.612 ψήφους στο νομό , δε θα κάνει τη χάρη σε κανέναν που καταχράζεται την έννοια της Δημοκρατίας, να την αποκλείει παράνομα  από οποιαδήποτε εκδήλωση ή τελετή μνήμης. Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε με κάθε κόστος και όση λάσπη και πόλεμο αν δεχόμαστε από πάσα κατεύθυνση. Να πληροφορήσουμε επίσης κάθε όμιλο, σωματείο, συνάθροιση ή παρεάκι, που κάθε τόσο εκδίδει ανακοινώσεις μίσους με ψευδολογίες, αερολογίες και αβάσιμες κατηγορίες για τα μέλη του νησιού μας, ότι από εδώ και στο εξής θα κινούμαστε νομικά για κάθε παρόμοιο γεγονός. Δε θα επιτρέψουμε ξανά τη σπίλωση των ονομάτων μας στην τοπική κοινωνία και την αποδοχή μιας συμπεριφοράς κακοποιών, από όσους ενστερνίζονται τις απόψεις των πολέμιών μας.

Κλείνοντας, δίνουμε ένα μήνυμα στους Έλληνες πατριώτες κατοίκους του νησιού μας, φανερούς και κρυφούς, οι οποίοι απειλούνται ακόμη και με απόλυση από τους εργοδότες τους, αν εμφανιστούν στο πλευρό μας, ότι η μέρα της Νίκης είναι κοντά. Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο των εργατοπατέρων και των συνδικαλ-η-στών βγάζει τις τελευταίες κραυγές πριν τον πολιτικό αφανισμό του. Φθάνει η μέρα που όλοι μαζί θα παλέψουμε για να ξανακάνουμε τη χώρα μας περήφανη και μεγάλη.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Ε. ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required