12 Ιουν 2013

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

του Μάνου Στεφανάκη 

Δύο (!) χωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν σήμερα το βράδυ στην  πόλη της Σάμου. Η πρώτη έγινε στην Πλατεία Πυθαγόρα με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, εκπαιδευτικών κ.α, ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και ακολούθησε πορεία στην παραλιακή της πόλης.

Ωστόσο ενώ υπήρξε προσυνεννόηση το ΠΑΜΕ να καταλήξει μετά την πορεία  στην πλατεία και να ενωθεί με τους άλλους συγκεντρωμένους, αυτό δεν συνέβη. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Παπαβασιλείου, γραμματέας της ΕΛΜΕ Σάμου, η συγκέντρωση στην πλατεία καθυστέρησε κατά μιάμιση ώρα, προκειμένου να ξεκινήσει μετά την άφιξη και του ΠΑΜΕ, το οποίο ωστόσο πέρασε από την πλατεία αλλά δεν... σταμάτησε!! 

Στη συγκέντρωση παρεμβάσεις – ομιλίες πραγματοποίησαν ο συνάδελφος δημοσιογράφος κ. Χάρης Ζαβουδάκης, εκπροσωπώντας τους απολυθέντες δημοσιογράφους της ΕΡΤ, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων των Δ.Ο.Υ. νομού Σάμου κα Γιασιμώ Κεχαγιά, ο κ. Τάκης Διαμαντίδης, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου, η κα Μαρία Δάλλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, ο κ. Νίκος  Κακλαμάνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νίκος Παπαβασιλείου, ο κ. Ταμβακλής, εκπρόσωπος της «ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ», ενώ το λόγο πήρε και π. ξεναγός. Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων κατά μήκος της παραλιακής. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί της Πέμπτης, στις 10:00, και πάλι στην πλατεία Πυθαγόρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required