1 Ιουλ 2013

Νέα περιβαλλοντική δράση από το Σύλλογο Αυτοδυτών

Στον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού και της παραλίας του Άγριου στην Αρκουδόλακα, προχωρά ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, τονίζοντας πως για τις απόμερες παραλίες όπου δεν υπάρχει το άμεσο οικονομικό κίνητρο της τουριστικής εκμετάλλευσης, ο ευαισθητοποιημένος κάτοικος και επισκέπτης, έχει αποδειχτεί, πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Έτσι λοιπόν και φέτος, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου επικεντρώνει τις περιβαλλοντικές του δράσεις στην αποφόρτιση των απόμερων παραλιών του νησιού μας από τα σκουπίδια που υποβαθμίζουν επί σειρά ετών τις ακτές μας.


Η νέα δράση, που υποστηρίζουν η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Σάμου, θα γίνει την Κυριακή, 7 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, με σημείο συγκέντρωσης την παραλία του Άγριου στην Αρκουδόλακα.  Όσοι συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν σκαπανικά υλικά, όπως τσάπες, φτυάρια, τσουγκράνες, ενώ θα χρειαστεί και ένα μεγάλο ξυλοκοπτικό για να ξεθαφτούν οι 5 βάρκες που έχουν γίνει ένα με τους πεσμένους κορμούς και τα βότσαλα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στο 22730-80321 και στο samosdivers@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required