8 Αυγ 2013

Δελτίο τύπου της αντιπεριφέρειας για ερώτηση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή

Δελτίο τύπου σχετικά με ερώτηση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την πυρκαγιά στη Ζωοδόχο Πηγή, εξέδωσε η αντιπεριφέρεια Σάμου, που έχει ως εξής:

"Η ομαδοποίηση και ο φαρισαϊσμός του πολιτικού λόγου παρασύρουν ανθρώπους, που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό των νησιών μας. Με αφορμή την εκδήλωση πυρκαγιάς στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής στη Σάμο, το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην προσπάθεια του να αναδείξει το ενδιαφέρον του για τα δρώμενα στη Σάμο, σε σχετική ερώτηση  στο Κοινοβούλιο, παραπληροφόρησε την κοινή γνώμη για τις ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.
 Για ενημέρωση των συμπολιτών μας και αποκατάσταση της αλήθειας των συμβάντων, σας κοινοποιούμε την απάντησή μας προς τον κ. Βουλευτή, της οποίας έλαβε γνώση και είναι η εξής: «Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της πρόσφατης πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής Σάμου, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ανταποκρινόμενη θετικά σε αίτημα του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, συνέδραμε άμεσα,  διαθέτοντας μία υδροφόρα και δύο μηχανήματα έργου με τους χειριστές τους, οι οποίοι και εργάστηκαν υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής και Δασικής Υπηρεσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required