13 Αυγ 2013

Διήμερο φεστιβάλ Συλλόγων, Οργανώσεων και Ομάδων

Φεστιβάλ Συλλόγων, Οργανώσεων και Ομάδων που δραστηριοποιούνται στο τρίπτυχο Πολιτισμός – Αθλητισμός – Εθελοντισμός διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σάμου (ΔΟΠΠΟΝΑΣ) σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ομάδες με έδρα το νησί της Σάμου.
Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο των Γυμνασίων της πόλεως Σάμου το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Οκτωβρίου (Σάββατο: 11:00 - 21:00, Κυριακή: 10:00 - 15:00) και θα προβληθούν οι δραστηριότητες που προσφέρει το νησί μας, ενώ το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα και το έργο των συλλόγων, ομάδων και οργανώσεων.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως το φεστιβάλ δεν απευθύνεται σε εμπορικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς συλλόγους, ομάδες ή οργανώσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής και εγγραφής
Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση έχει στη διάθεση της χώρο 5m2 με 2m πρόσοψη και 2.5m βάθος.

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο samosfest@gmail.com, στο fax: 22730-22083, ή στο τηλ: 6977 008983 από τις 10:00πμ έως 14:00μμ, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Με την έγκριση της εγγραφής, κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση λαμβάνει από τους διοργανωτές τον αριθμό του χώρου του/της με τη διάθεση των 46 χώρων να γίνεται με προτεραιότητα βάση της ημερομηνίας και ώρας εγγραφής. Η διάθεση των χώρων δεν είναι θεματική και δεν γίνεται βάση προτίμησης. 

Αυτο-οργάνωση σε πέντε βήματα

α) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση φέρνει τα δικά του/της έπιπλα (τραπέζι/γραφείο, καρέκλες) και φτιάχνει το δικό του/της διάκοσμο στον αποκλειστικό του/της χώρο.

β) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την ασφάλεια του χώρου του/της και των αντικειμένων που αποτελούν το διάκοσμο του χώρου του/της.

γ) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για την καθαριότητα του χώρου του/της.

δ) Κάθε σύλλογος, ομάδα, οργάνωση είναι "καλός γείτονας", σέβεται τους γύρο του, η συμπεριφορά και η παρουσία του είναι κόσμια και πολιτισμένη. 

ε) Κόστος συμμετοχής: 35 €. Το ποσό καταβάλλεται στον ταμία της Συντονιστικής Επιτροπής για την κάλυψη οργανωτικών δαπανών και διαφήμισης του φεστιβάλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required