14 Σεπ 2013

Δελτίο τύπου της Ν.Ε Σάμου της Χρυσής Αυγής για την παράνομη αλιεία ανοιχτά του Πυθαγορείου από τούρκικες μηχανότρατες

Δελτίο τύπου σχετικά με την πειρατική αλιεία των Τούρκων απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρει: "μία ακόμη παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τούρκικες μηχανότρατες πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πυθαγορείου και Ηραίου. Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλητικές ενέργειες έναντι της Ελλάδας με την ανοχή της ελληνικής (;) κυβέρνησης που σφυρίζει αδιάφορα και παρακολουθεί με πλήρη απάθεια τα σημερινά ντροπιαστικά γεγονότα για την πατρίδα μας. 

Οι Τούρκοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν να κάνουν με μια ανίκανη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση και αλωνίζουν ελεύθερα στο ελληνικό Αιγαίο μας, προσπαθώντας να κάνουν επίδειξη δύναμης μέσω των αλιευτικών τους σκαφών, αποσκοπώντας παράλληλα στην κατάκτηση δικαιωμάτων και προνομίων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Τι ακριβώς περίμεναν οι αρμόδιες λιμενικές αρχές προκειμένου να παρέμβουν μετά από πολύωρη καθυστέρηση; Η ευθύνη είναι όλων αυτών που καταλαμβάνουν υπουργικές θέσεις επιδιώκοντας να θάψουν αυτό το μείζων εθνικό ζήτημα και όχι οι λιμενικοί που προσπαθούν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Σε μια εποχή που η ελληνική αλιεία περνά κρίση και οι Έλληνες ψαράδες κυριολεκτικά πεινάνε, είναι αδιανόητο οι Τούρκοι να ψαρεύουν ελεύθερα παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα. Όταν έρθει στο προσκήνιο της χώρας μια εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο τη Χρυσή Αυγή οι παραβιάσεις των Τούρκων θα λάβουν τέλος, γιατί μόνο τότε η Ελλάδα θα είναι αυτοδύναμη και ελεύθερη και δε θα δέχεται εντολές από κανένα αφεντικό πέραν του Ατλαντικού.

ΥΓ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι Τούρκοι τράπηκαν σε φυγή έπειτα από πυροβολισμούς των λιμενικών.


ΥΓ.2 Την ίδια μέρα στην περιοχή του Ηραίον εμφανίστηκαν 40 λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required