28 Ιαν 2014

Το 1ο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων





Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, οι εκλογές για την εκλογή του 1ου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Σάμου-Ικαρίας –Φούρνων που ως γνωστόν, μετά την ίδρυσή του το 2013, λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα με προσωρινή διοικούσα επιτροπή.


Οι Σύλλογοι Πολυτέκνων και Τριτέκνων Οικογενειών του νομού μας, συστεγάζονται και ακολουθούν πορεία σύμπλευσης σε πολλά ακανθώδη ζητήματα. Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου και έχει ως εξής: 




Πρόεδρος:       Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ

Αντιπρόεδρος: Κοντοριάνου Κωνσταντίνα

Γραμματέας:    Τσερκεζίδου Βασιλική

Ταμίας:            Μάρκου Εμμανουήλ

Μέλος:             Θεοδοσιάδης Θεόφιλος


Μετά την συγκρότηση πραγματοποιήθηκε κοινό συμβούλιο με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων όπου και αποφασίστηκε μεταξύ άλλων ο κοινός αγώνας για την προστασία των ακριτικών οικογενειών των νησιών μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων, σε δελτίο τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως παραμένοντας «πιστό στις αποφάσεις του θα είναι δίπλα σε κάθε ακριτική οικογένεια των νησιών μας και θα διεξάγει αγώνα μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός του αυτή τη φορά συνεπικουρούμενο και από τις πράγματι πολύπαθες τρίτεκνες οικογένειες τις οποίες θεωρούμε ισάξιες και μια ανάσα από εμάς».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required