12 Φεβ 2014

Την Παρασκευή από Καβάλα το «Θεόφιλος»




Σύμφωνα με δελτίο τύπου (διαβάστε παρακάτω), που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΝΕΛ, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με την αναβολή των δρομολογίων των πλοίων της, το "Θεόφιλος" αναμένεται να αναχωρήσει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 14/2 από Καβάλα.



 "11/2/2014Ανεκτέλεστα δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣΛόγω μη έγκαιρης καταβολής των μισθωμάτων, από εκτελεσθέντα δρομολόγια σε γραμμές δημόσιας υπηρεσίας, σας γνωρίζουμε:
α) Το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ τη Δευτέρα 10/02/14 από Λαύριο – Ψαρά – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα και η επιστροφή του Τρίτη 11/02/14, δεν εκτελέστηκε. Το πλοίο θα αναχωρήσει την Τετάρτη 12/02/14 από Λαύριο 20:00' για το τακτικό του δρομολόγιο.
β) Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ τη Δευτέρα 10/02/14 από Καβάλα – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ – Καρλόβασι – Φούρνοι – Εύδηλο – Πειραιά και η επιστροφή του την Τετάρτη 12/02/14 από Πειραιά – Εύδηλο – Άγιο Κήρυκο – Φούρνοι – Καρλόβασι – Βαθύ – Χίο – Μυτιλήνη – Λήμνο – Θεσσαλονίκη, για τον ίδιο λόγο δεν θα εκτελεστούν. 
Το πλοίο θα αναχωρήσει τη Παρασκευή 14/02/14 από Καβάλα 23:59' για Λήμνο - Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ.
Η εταιρεία ζητά την κατανόηση των επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τα ανωτέρω δρομολόγια και ελπίζει ότι δεν θα παρουσιαστούν ξανά τέτοια φαινόμενα δυσλειτουργίας των εμπλεκομένων φορέων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required