29 Μαρ 2014

Μαραθόκαμπος - 1ο Χαριστικό Παζάρι ρούχων - Αλληλέγγυα Κουζίνα



Από τους Εθελοντές Μαραθοκάμπου λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση για το 1ο Χαριστικό Παζάρι ρούχων - Αλληλέγγυα Κουζίνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 30 Μαρτίου. Η πρόσκλησή τους αναφέρει:


Φωτο. αρχείου


Προσκαλούμε  όλους τους κατοίκους  της Δ. Ε Μαραθοκάμπου   την Κυριακή 30/03/2014 από τις 10:00 π.μ και έπειτα  στο χώρο στάθμευσης οχημάτων  των «Εθελοντών Μαραθοκάμπου» στο 1ο Χαριστικό Παζάρι ρούχων - Αλληλέγγυα Κουζίνα, που διοργανώνουμε. Σκεφτήκαμε ότι η «φωτιά» που «καίει» πλέον τα σπίτια μας , χρειάζεται άλλα μέσα «πυρόσβεσης». Η φτώχεια, η αποξένωση, ο ρατσισμός, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο όταν χτίσουμε μεταξύ μας δομές αλληλεγγύης, ισότητας και αυτοοργάνωσης.

Ελάτε όλοι φέρνοντας ή μη, κάτι που δεν χρησιμοποιείτε ή πλεονάζει σε σας (ρούχο, τρόφιμα, παιχνίδια) και πάρτε ότι χρειάζεστε. Παράλληλα με το παζάρι θα  υπάρχει και  μικρός μπουφές για τους επισκέπτες.Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε  όλοι μαζί και να κουβεντιάσουμε  και άλλες ιδέες,  τις οποίες να οργανώσουμε και  να υλοποιήσουμε όλοι μαζί.

Ο Πρόεδρος Βολακάκης Νικόλαος  Ο Γ. Γραμματέας Χρήστου Εμμανουήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required