14 Απρ 2014

Ανατροπή σε όλη (και για όλη) τη Σάμο

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και υπό τη συνοδεία υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής παράταξης, ο ανεξάρτητος Συνδυασμός "Ανατροπή" ολοκληρώνει μες στη βδομάδα την πρώτη παρουσία του σ' όλα τα χωριά και τους οικισμούς του νησιού. Η απογοήτευση και οργή από  τα πεπραγμένα και τις υποσχέσεις των τοπικών αρχόντων, τα τεράστια προβλήματα που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητα, η βαθιά κρίση που μαστίζει στην παρούσα φάση όλες τις δραστηριότητες στη Σάμο, είναι το εφαλτήριο για τη γιγάντωση της διάθεσης και της βούλησης των πολιτών για ΑΝΑΤΡΟΠΗ και αλλαγή του μίζερου και κακοφορμισμένου παρόντος.


Η "Ανατροπή", με το συγκροτημένο πρόγραμμα που ήδη κατέθεσε σε δημόσια θέα, την πλειάδα των νέων άφθαρτων κοινωνικά ενεργών πολιτών, αποτελεί τον μοχλό, ώστε το "φθάνει πια" να μετατραπεί σε διέξοδο. Στόχοι και επιδιώξεις της δεν είναι η καταγραφή της διαμαρτυρίας, αλλά μια διαφορετική διοίκηση. Λιγότερο γραφειοκρατική αλλά και περισσότερο κοινωνικά ανταποδοτική, με τη συμμετοχή του πολίτη σε πρώτο πλάνο. Με βασικό μέλημα, παράλληλα με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, τον σχεδιασμό όλων των ενεργειών και διαδικασιών για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα.
 
Ανατροπή: για το Αύριο που δεν μπορεί άλλο να περιμένει.Ανατροπή: με γνώση, διάθεση και βούληση για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου.  Ανατροπή: με λογισμό και όραμα. Για μια Σάμο, τόπο να ζεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required