9 Απρ 2014

Καθαρισμός βυθού & παραλίας στην Αγ. Παρασκευή




Την Κυριακή, 6 Απριλίου, ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος «Νησί» και ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου πραγματοποίησαν τον καθαρισμό του βυθού και της παραλίας της Αγ. Παρασκευής στο «Νησί».

Η ενέργεια στέφτηκε από επιτυχία και αργά το μεσημέρι, η παραλία και ο βυθός,  παραδόθηκε στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, πεντακάθαρος και θα αποτελεί πόλο έλξης των κολυμβητών και των τουριστών.



Με το νέο περιμετρικό δρόμο η πρωτεύουσα του νομού βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από το «Νησί», δηλ. μόλις 12-15 λεπτά και το σπουδαιότερο η μετάβαση είναι ασφαλής. Αξίζει ένα εύγε στα Δ.Σ. των συλλόγων για την πρωτοβουλία και στους εθελοντές για την ανεκτίμητη βοήθειά τους.Τα μέλη των Δ.Σ και των δύο συλλόγων υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα φροντίσουν με ανάλογες ενέργειες να καθαριστούν οι παραλίες και ο βυθός του Γαλάζιου και Ασπροχορτιού, όπως εξέφρασαν και τις ευχαριστίες στους φορείς που σύμπραξαν στην πραγμάτωση  της ενέργειας, δηλ Ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΙΩΝ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΙΩΝ και το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ  Τ.Τ. Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required