8 Ιουλ 2014

Η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΘΕΟΣ για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων


Ταυτόχρονα με το ξεπούλημα της ΔΕΗ και του αιγιαλού, την νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων και την μετατροπή των φυλακών σε τόπους βασανισμού, η κυβέρνηση προωθεί την περαιτέρω συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, μέσω της υποτιθέμενης αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.




Κεντρική ομιλήτρια η Δέσποινα Σπανού

Με την απίστευτα κυνική και παράλογη πρόβλεψη, ότι σε κάθε υπηρεσία, ένα ποσοστό των υπαλλήλων θα αξιολογείται υποχρεωτικά με χαμηλό βαθμό, ανοίγουν το δρόμο στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις. Επειδή αυτή η διαδικασία αφορά σε συντριπτικό ποσοστό τους εκπαιδευτικούς, τους υπαλλήλους του συστήματος υγείας και τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, πλήττει άμεσα το δημόσιο σύστημα παιδείας, υγείας και την κοινωνική πρόνοια.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα αντίθετος με αυτή την πολιτική, στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων και δεσμεύεται ότι ως κυβέρνηση θα την ακυρώσει.Είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς κατά της αξιολόγησης;Υπερασπίζεται το σημερινό δημόσιο της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας;Τι μέτρα θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση για ένα δημόσιο λειτουργικό, αποτελεσματικό, φιλικό στον πολίτη, που θα λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη; Η οργάνωση Βαθέος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους και όσους πολίτες ενδιαφέρονται να τα συζητήσουμε την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Σάμος.
 Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει η συντρόφισσα Δέσποινα Σπανού μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος και επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required