24 Σεπ 2014

Σύνδεση με Καβάλα & Πειραιά από την Hellenic Seaways

Αυτό που ήδη είχαμε δημοσιεύσει στο πρωτοσέλιδο του «Σαμιακού Βήματος» της 22ας Σεπτεμβρίου, έγινε και επίσημο. Το «Νήσος Μύκονος» της «Hellenic Seaways» αναλαμβάνει για τους επόμενους 3 μήνες να μας ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι το λιμάνι της Καβάλας, 2 φορές την εβδομάδα. Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και εντός της ημέρας πιθανότατα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναμένεται να ανακοινώσει την απευθείας ανάθεση της γραμμής, που θα είναι για τρεις μήνες.


Εντωμεταξύ, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα δρομολογίων του πλοίου ενώ αμέσως μετά θα ανοίξει και το σύστημα κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων.
 Να επαναλάβουμε ότι η «Hellenic Seaways» ήταν η μοναδική εταιρεία που υπέβαλε σχετικό αίτημα στη δεύτερη πρόταση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργείου Ναυτιλίας για την κάλυψη της γραμμής.

Tαυτόχρονα, η εταιρεία υπέβαλε αίτημα έγκρισης για την γραμμή Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι-Βαθύ όπως φαίνεται στο παρακάτω έγγραφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required