15 Ιαν 2015

Πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Καρλόβασι





Η Τομεακή επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει το Σάββατο 17 Γενάρη και ώρα 18:30 πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου στο Καρλόβασι με θέμα:
«Η δική μας τέχνη δεν αρκείται στην αναγνώριση της πραγματικότητας… γίνεται όπλο για την αλλαγή της».



Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

· ομιλίες από τις: Αλεξάνδρα Προυσανίδου, μέλος του τμήματος πολιτισμού της Κεντρικής Επιτροπής και Βασιλική Βρυνιώτη, πρόεδρο του εργατικού κεντρου Σάμου και υποψήφια βουλευτή του νομού,

· βράβευση των σαμιωτών ζωγράφων που πρόσφεραν έργα τους στο ΚΚΕ στα πλαίσια της οικονομική εξόρμησης (Γιάννης Κομινόζογλου, Σταύρος Κουτράκης, Νίκος Κυπραίος),
· κλήρωση των καλλιτεχνικών έργων και
· μουσικό πρόγραμμα



Παράλληλα, συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών. Την Δευτέρα 12/1 ο Αντώνης Δράκος επισκέφθηκε χώρους δουλειάς και το εργοστάσιο της ΔΕΗ ενώ την Τρίτη 13/1, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ επισκέφθηκαν χώρους δουλειάς και μίλησαν στους εργαζόμενους στο οινοποιείο της ΕΟΣΣ στο Μαλαγάρι.
Τις επόμενες μέρες πέρα από τις επισκέψεις σε χώρους δουλειάς θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες συγκεντρώσεις:
1. Τετάρτη 14/1 Μυτιληνιοί, 18:30 στο καφενείο του Καρβέλη

2. Πέμπτη 15/1 Μαραθόκαμπος, 18:30 στην αίθουσα του ΚΕΠ
3. Παρασκευή 16/1, Πύργος, 18:30



Τέλος, την Δευτέρα 19/1 και ώρα 18:30 θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σάμο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στο Βαθύ με ομιλητή το Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του Κ.Σ. της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required