19 Ιαν 2015

ΚΚΕ - Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Θοδωρής Χιώνης

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ καλεί όλους και όλες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Δευτέρα 19/1/2015 και ώρα 6:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στο Βαθύ.Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης. Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας
Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων Βασιλική Βρυνιώτη και Αντώνης Δράκος.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Συμβολή του ΚΚΕ στην Ευτυχία των Ελλήνων πολιτών
Χάρη στους Αγώνες που έκανε το ΚΚΕ και άλλοι αγωνιστές από το 1974, μέσω των συνδικάτων, των πολιτικών διαμαρτυριών, οι εργαζόμενοι κέρδισαν πάρα πολλά όπως : Ικανοποιητικούς μισθούς και συντάξεις, καλύτερες συνθήκες δουλείας, μείωση της ανεργίας, κοινωνικές παροχές και κύρια ευτυχία και αξιοπρέπεια στην ζωή τους και αυτό επέδρασε στην ευμάρια της μεσαίας τάξης.
Με τα μνημόνια όμως των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου(ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Κουβέλης, και μερίδα του συνασπισμού που είναι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ όπως Δαμανάκη Μπίστη, οικολόγοι εναλλακτικοί και λοιπών όψιμων υποστηριχτών του μνημονίου όπως το ΠΟΤΑΜΙ ) οι εργαζόμενοι έχασαν πάρα πολλά από αυτά που είχαν κερδίσει, και τα έχασαν εξαιτίας των παραπάνω κομμάτων που στήριξαν το μνημονίου και την λιτότητα, κόμματα που βλακωδώς ακόμα πολλοί εργαζόμενοι συνεχίζουν να τα ψηφίζουν.
Τέλος στον μαζοχισμό και την κατευθυνόμενη αποβλάκωση του λαού που προωθεί το σύστημα του ευρωμονόδρομου. .
ΚΚΕ ισχυρό.

Unknown είπε...

Η παράταξη του Βορίδη, Σαμαρά και της Μπακογιάννη η Ν.Δ δηλαδή και οι όμοιοι της
Έχει πατρίδα την Ευρωπαϊκή Ένωσή, το Δ.Ν.Τ και τις αγορές.
Διότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, πατρίδα του είναι το κέρδος.
Θρησκεία του το χρήμα για τους λίγους καπιταλιστές, ενώ η λιτότητα
είναι για τους πολλούς, τον λαό δηλαδή.
Οικογένεια του οι τραπεζίτες, η Μέρκελ και ο Σοΐπλε, που σε αυτούς υποκλίνεται.
Εικόνισμα τα μνημόνια και την Μέρκελ.Και "φίλους" αυτούς που βρίσκονται στην λίστα Λαγκάτ και στις άλλες λίστες καταθετών στο εξωτερικό, διότι με το ρυθμό που τις ελέγχουν θα περάσουν πάνω 50 χρόνια για να ολοκληρωθεί ό έλεγχος π.χ μόνο 35 υποθέσεις από την Λίστα Λαγκάτ έχουν ελέγξει σε 4 χρόνια από τι 2020 πού υπάρχουν .
Οι Παραπάνω δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνικό λαό αυτό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια, ήδη με την
οικονομική πολιτική της λιτότητας έχουν πτωχοποιήσει και καταστρέψει εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και η
Ελλάδα αντιμετωπίζει ανθρωπιστική καταστροφή τι να πούμε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες (2010-2014), και το 1,5 εκατομμύρια
ανέργους
Eμπιστευτείτε αυτούς που είναι πάντα πλάι σας και σας στήριξαν και σας στηρίζουν.
ενισχύστε το ΚΚΕ.

Unknown είπε...

Τα κόμματα του Ευρομονόδρομου και του Μάαστριχ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ),ΠΟΤΑΜΙ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, Οικολόγοι Εναλλακτικοί) είναι απλώς διαχειριστές τους συστήματος τελεία και παύλα , απλώς ο Σύριζα έχει πιο δημοκρατικό και λαϊκό προσωπείο για την διαχείριση της κρίσης που θυμίζει τον Παπανδρέου του 1981, αλλά στην πραγματικότητα με πιο δεξιές θέσεις από αυτό . Διότι είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ για την Κύπρο ήταν ο Συνασπισμός το 2004. Αυτή είναι η πραγματικότητα αν θέλουμε να μιλήσουμε με καθαρά πολιτικούς όρους, και όποιος την αρνείται σκόπιμα εθελοτυφλεί .,
Έτσι κριτικάροντας το ΚΚΕ γιατί δεν γίνεται δεκανίκι του κάθε Σύριζα σήμερα ή του ΠΑΣΟΚ χθες βγάζουμε τα απωθημένα της βλακείας, που μας επιβάλει η συστημική προπαγάνδα της διαχείρισης Έτσι το σύστημα εκνευρίζεται διότι το ΚΚΕ κρατάει ψηλά την σημαία του αγώνα που μας δείχνει τον δρόμο ξεκάθαρα και τίμια για μια πραγματική αλλαγή, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση με λαϊκή εξουσία. που θα κοινωνικοποιήσει τον πλούτο της Οικονομικής ολιγαρχίας.
Διαφορετικά αν αγνοούμε τι πρεσβεύει στα αλήθεια ο Σύριζα και το κάθε ΠΟΤΑΜΙ κ.λπ που είναι συστημικά κόμματα , κάνουμε την Στρουθοκάμηλο που κρύβει το πρόσωπο της στην άμμο και αγνοεί την πραγματικότητα . .

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required