4 Φεβ 2015

Αίτηση - Δήλωση μαθητών πανελλαδικών εξετάσεων 2015


Από το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι:Η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης των μαθητών της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ – ομάδας Β') και των αποφοίτων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') έτους 2015, ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου του 2015.






Τονίζεται ότι μετά την 25η Φεβρουαρίου για κανένα λόγω δεν γίνεται δεκτή Αίτηση – Δήλωση εκπρόθεσμη ούτε διόρθωση αυτής.
Επειδή η προθεσμία είναι αποκλειστική και οι συνέπειες για τους υποψηφίους από την μη εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης είναι καθοριστικές με άμεση επίπτωση στη συμμετοχή τους στη διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρακαλούμε να ενημερώνονται όλοι υπεύθυνα.
Για υπεύθυνες πληροφορίες οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, ενώ οι λοιποί υποψήφιοι στο πλησιέστερο Λύκειο ή στη ΔΙΔΕ Σάμου στο τηλ. 22730-21349 & 21350.




Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required