10 Φεβ 2015

Επίθεση στον δημοσιογράφο Γιάννη Νέγρη, εν ώρα εκπομπής


Την επίθεση δύο ανδρών δέχτηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης, χθες Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του στο ραδιοφωνικό σταθμό «2000 FM». Οι δύο άνδρες εισέβαλαν στο σταθμό, γρονθοκόπησαν το δημοσιογράφο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ηχολήπτριας ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές στο στούντιο.



Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εκεί πήγαν και οι αστυνομικοί προκειμένου να πάρουν κατάθεση από το θύμα. Ο Γιάννης Νέγρης έχει λάβει από χθες βράδυ εξιτήριο, είναι καλά στην υγεία του ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Διενεργείται προανάκριση ενώ έχει συλληφθεί ο ένας εκ των 2 δραστών.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να επιλέγεται η βία ως μέσο επίλυσης των όποιων διαφορών μπορεί να προκύψουν για ένα ή και περισσότερα θέματα μεταξύ ανθρώπων. Θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια έχοντας πάντα κατά νου τη φράση του Βολταίρου: «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required