12 Φεβ 2015

Απαράδεκτες συνθήκες στο κλειστό γυμναστήριο των γυμνασίων


 

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει το κλειστό γυμναστήριο των γυμνασίων Σάμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Σαμιακής Τηλεόρασης». Βρώμικα πατώματα, σπασμένα τζάμια και σκουπίδια είναι λίγες από τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού, η οποία βρέθηκε στο χώρο μετά από καταγγελίες γονέων, των οποίων τα παιδιά αθλούνται εκεί. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η πτώση τζαμιού δίπλα σε μαθήτρια δημοτικού κατά την προπόνησή της, το οποίο έπεσε δίπλα της, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

Οι καθαρίστριες των γυμνασίων δεν οφείλουν να καθαρίσουν το γυμναστήριο και την ευθύνη έχει ο δήμος και ειδικότερα ο ΔΟΠΟΝΑΣ, που ωστόσο δεν έχει προσλάβει άτομο για την καθαριότητα, καθώς δεν έχει προκηρυχτεί η θέση, η οποία περιστασιακά καλύπτεται από συμβασιούχους πενταμήνου ή οχταμήνου.

 

Οι συνθήκες στο μεγάλο γυμναστήριο, όπισθεν της Εφορίας Σάμου, είναι καλύτερες λόγο της εθελοντικής προσφοράς του ενοικιαστή του κυλικείου και της μόνιμης υπαλλήλου, κας Σοφίας Καζόγλου, που καθαρίζουν εθελοντικά το χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required