10 Φεβ 2015

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο στον Αγ. Κωνσταντινο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

 

Η έντονη θαλασσοταραχή, στην παράκτια διέλευση της Εθνικής Οδού Σάμου-Καρλοβάσου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου προκάλεσε κατάρρευση της  προστασίας της από τους φυσικούς ογκόλιθους.

Λόγω της επικινδυνότητας που παρουσιάζεται στο οδόστρωμα από επανειλημμένες ριπές φερτών υλικών και θαλάσσιου κύματος, εφιστούμε την προσοχή των οδηγών για την ασφαλή διέλευση από το συγκεκριμένο τμήμα.

Η αποκατάσταση της ζημιάς εκτιμάται ότι είναι αδύνατη να πραγματοποιηθεί όσο διαρκεί η ένταση των ισχυρών βόρειων ανέμων, που πνέουν στην περιοχή. Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου καθαρίζουν περιοδικά το οδόστρωμα, ώστε το ένα ρεύμα του δρόμου να παραμένει ανοικτό, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Σάμου εποπτεύει την οδική κυκλοφορία. Ως εκ τούτου και επειδή συγχρόνως πλήττεται ο δρόμος και στην περιοχή του Κουρουντερέ προτείνουμε οι μετακινήσεις του πληθυσμού να γίνονται από το νότιο οδικό δίκτυο, μέσω Πύργου.

Σε περίπτωση που επιβαρυνθεί η κατάσταση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, για την ασφάλεια όλων των οδηγών θα αναγκαστούμε να διακόψουμε την κυκλοφορία.   

                   

     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required