14 Φεβ 2015

Προβολή ταινίας και κοπή πίτας στην Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου




Σήμερα Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, μετά την προβολή της ταινίας «Ο Αξέχαστος Μήνας» παραγωγής 2013, στο χώρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου (Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου), θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας και θα ακολουθήσει πάρτι μασκέ! Διαβάστε παρακάτω για την υπόθεση της ταινίας.


Υπόθεση:

Το μικρό λιμάνι του Tickle Cove έχει απόλυτη ανάγκη από ένα γιατρό, έτσι ώστε η κωμόπολη να μπορεί να ανταπαξέλθει σε μια συμφωνία εξασφαλίζοντας ένα εργοστάσιο που θα την σώσει από την οικονομική καταστροφή. Ένας κάτοικος του χωριού, ο Μάρεϊ Φρεντς (Γκλίζον), ηγείται της έρευνας, και όταν βρίσκει τον ∆ρ Πολ Λιούις (Κιτς) δίνει δουλειά σε ολόκληρη την πόλη ακολουθώντας τακτικές που θα αποπλανήσουν τον γιατρό για να μείνει μόνιμα.




Σκηνοθεσία: Don McKellar

Σενάριο: Michael Dowse, Ken Scott

Ηθοποιοί: Brendan Gleeson, Taylor Kitsch, Liane Balaban, Gordon Pinsnet

Υποψήφιο για τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου (Brendan Gleeson), και Καλύτερου Σεναρίου, στα φετινά Καναδικά «Όσκαρ».

Δείτε το τρέιλερ:

http://www.dailymotion.com/video/x256x8a_o-αξέχαστος-μήνας-the-grand-seduction-ελληνικοί-υπότιτλοι-trailer-hd-2013-don-mckellar-brendan-glees_shortfilms

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required