10 Φεβ 2015

Προβλήματα από την κακοκαιρία. Χωρίς ρεύμα περιοχές του Καρλοβάσου

 

Οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 10 μποφόρ που πνέουν στο νησί μας έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα  σε πολλές περιοχές.  Οι ριπές των ανέμων, παρασύρουν από αντικείμενα, έως και δέντρα, ενώ τεράστια κύματα υψώνονται σε όλες τις παραλιακές λεωφόρους. Σε  πολλά σημεία του νησιού μας έσπασαν δέντρα, ξηλώθηκαν πινακίδες και άλλες κατασκευές.  Από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από τη νύχτα το νησί δεν γλύτωσαν αρκετές καλλιέργειες και περιβόλια.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση  υπάρχει σε ένα μεγάλο μέρος του Καρλοβάσου , ενώ η θάλασσα που βγήκε κυριολεκτικά στη στεριά και πλημμυρίζει  την παραλιακή λεωφόρο, έχει μετατραπεί σε ορμητικό καταρράκτη, βρίσκοντας διέξοδο στο δρόμο, ο όποιος σε πολλά σημεία είναι απροσπέλαστος από τα φερτά υλικά. 

Στη δίνη της κακοκαιρίας έχει παραδοθεί και ο Άγιος Κωνσταντίνος όπου η κυκλοφορία διεξάγεται υπό την επιτήρηση δυνάμεων της αστυνομίας και υπάρχει το ενδεχόμενο από ώρα σε ώρα να διακοπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές  καταστήματα στο λιμάνι Καρλοβάσου και οικίες στον Άγιο  Κωνσταντίνο από τα ορμητικά νερά της θάλασσας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν από αύριο το βράδυ.

 

Σταματία Ράπτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required