11 Φεβ 2015

Σε κλοιό κακοκαιρίας το Καρλόβασι. Κινδύνεψε γυναίκα. Ολονύχτιες προσπάθειες για το «Μυτιλήνη»



Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο λιμάνι του Καρλοβάσου και στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου,  καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χτες στο νησί μας, έχουν ως αποτέλεσμα τον υψηλό κυματισμό, ο όποιος εισβάλλει σε οικίες και καταστήματα των δυο περιοχών.

 

Μέχρι τις 12.30 το βράδυ στο λιμάνι Καρλοβάσου παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Αναστάσιος Καλατζής , ο αντιπεριφερειάρχης του νομού μας κ. Νίκος  Κατρακάζος, ο λιμενάρχης μας κ. Κωνσταντέλης κ.α, που συντόνιζαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες είχαν επικεντρωθεί  στο πλοίο «Μυτιλήνη» το όποιο παρ΄ ολίγον να βγει στη στεριά. Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Καρλοβάσου κ. Αναστάσιο Καλατζή  ο όποιος και μας είπε: «Καλέσαμε ιδιώτη  ο όποιος έφερε στην περιοχή γερανό και φρόντισε να ασφαλίσει το πλοίο.  Παράλληλα έχουμε στείλει συνεργεία του δήμου στο λιμάνι τα οποία φροντίζουν την αποκατάσταση των προβλημάτων, καθώς έχουμε ζημιές  σε κρουνούς, που εφοδιάζουν με νερό τα πλοιάρια».  Παράλληλα ο κ. Καλατζής μας ανέφερε ότι παρ ολίγο στο λιμάνι να είχαμε ατύχημα, καθώς η ορμητική θάλασσα παρέσυρε γυναίκα, η οποία γλύτωσε την τελευταία στιγμή με τη συνδρομή συμπολιτών μας. Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας αλλά και σήμερα το πρωί, υπήρχαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

 

Οι ισχυροί άνεμοι ελπίζουμε να κοπάσουν μέσα στις επόμενες ώρες και το νησί να μετρήσει για μια ακόμη φορά τις πληγές του.

Σταματία Ράπτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required