12 Φεβ 2015

Τι γίνεται με το νερό στους Αγ. Θεόδωρους;

Δεν έχει αντιμετωπιστεί μέχρι και σήμερα το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, καθώς και δυο ακόμη χωριών, οι όποιοι εδώ και 5 μήνες περίπου εφοδιάζονται με εμφιαλωμένο νερό, μια και έπειτα από δειγματοληπτικό έλεγχο που είχε γίνει , διαπιστώθηκε αυξημένη ποσότητα αρσενικού.


Στην περιοχή υπάρχουν υπερήλικες οι όποιοι χρησιμοποιούν βρόχινο νερό προκειμένου να μαγειρέψουν, ενώ ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας με την συνδρομή του Δήμου συχνά πυκνά τους εφοδιάζει με εμφιαλωμένο νερό.


Σε επικοινωνία της εφημερίδας μας με την δημοτική κοινότητα Καρλοβασου , μας ενημέρωσαν ότι το νερό είναι κατάλληλο ,αλλά ο Πρόεδρος της κοινότητας των Αγίων Θεοδώρων αντιδρά. Άμεσα επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Χαρτοφύλλη, ο όποιος και μας ανέφερε: «Ας έρθουν στα χέρια μου οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν και οι οποίοι αποδεικνύουν την καταλληλότητα του νερού και την ίδια ώρα θα ενημερώσω τον κόσμο». Παράλληλα ο κ. Χαρτοφυλλης μας είπε ότι το έργο που αφορά την τοποθέτηση δεξαμενής και των υπολοίπων μηχανημάτων προχωρά και ελπίζει μέσα σε λίγο διάστημα τα προβλήματα να εκλείψουν. Ο ίδιος επ ουδενί δέχεται να δώσει το νερό προς χρήση την στιγμή που δεν έχει κανένα επίσημο άγραφο στα χέρια του. «Πριν από μήνες συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο μαζί με όλους τους προέδρους, όπου και με ενημέρωσε για την ακαταλληλότητα του νερού. Τον κάλεσα να έρθει στο χωριό και να παραστεί σε λαϊκή συνέλευση την οποία προκάλεσα και να ενημερώσει τον κόσμο, αλλά αντί αυτού ήρθε ο αντιδήμαρχος κ Καλατζης, ο όποιος και εξήγησε στον κόσμο το τι ακριβώς συμβαίνει. Έτσι σε διάφορες περιοχές τοποθετήσαμε ενδεικτικές πινακίδες προκειμένου να μην παίρνει ο κόσμος νερό. Αφού το νερό δεν έχει πρόβλημα ας έρθουν οι ίδιοι να απομακρύνουν τις πινακίδες» μας δήλωσε χαρακτηριστικά

Σταματία Ράπτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required