15 Μαρ 2015

Στη Σάμο την Κυριακή 15/3, για ομιλία, ο ερευνητής-συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης


Για πρώτη φορά θα επισκεφθεί τη Σάμο, σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου, ο βραβευμένος ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχασλίδης ο οποίος θα μιλήσει στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου "Αιολίς", από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.



Λίγα λόγια για τον Γ. Πασχαλίδη


Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι Έλληνας ερευνητής και έχει κάνει τη μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου, που αντιστοιχούν στους τρεις τύπους. 







Το Μοντέλο αφορά τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Σύμφωνα με το Μοντέλο αυτό, όλοι οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται σε τρεις μόνο τύπους, με κοινά χαρακτηριστικά βιολογικής δομής και προσωπικότητας: τον Α, τον Β και τον Γ τύπο.

Τη γνώση αυτή ο Γιώργος Πασχαλίδης τη μεταφέρει μέσα από τα έξι βιβλία του, που έγιναν best seller στην Ελλάδα Τα πρώτα τρία βιβλία του έχουν ήδη μεταφραστεί και κυκλοφόρησαν στις Η.Π.Α. στην αγγλική γλώσσα. Σύντομα τα βιβλία του θα κυκλοφορήσουν στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσία.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης βραβεύτηκε με το ΙX Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Τον Ιούνιο του 2012 παρουσίασε για πρώτη φορά στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας. Στη συνέχεια, παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής Ψυχιατρικής στο Αμβούργο και στο 5o Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας 2012 στη Μαδρίτη όπως και στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αεροδιαστημικής, Ναυτικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής στη Μόσχα.



Η γνώση του tri-anthropo type πέρα απο τον τομέα της ψυχολογίας αλλα και τις σχέσεις των ανθρπωπων, έχει βρεί εφαρμογή στον αθλητισμό τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την εκπέδευση. Ο Γιώργος Πασχαλίδης ομιλεί συνεχώς σε συνεδρίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό όπου απλοί άνθρωποι, γιατροί αλλα και επιστήμονες συρρέουν στις πάντα κατάμετσες αίθουσες προκειμένου να ενημερωθούν για την σπουδαία ανακάλυψή του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required