13 Μαρ 2015

Θλίψη για το χαμό του Νίκου


 

Κεραυνός εν αιθρία στη σαμιακή κοινωνία ο θάνατος του επιχειρηματία και επί σειρά ετών αντιδημάρχου Πυθαγορείου Νίκου Λύκου.





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 57χρονος συμπατριώτης μας επισκέφθηκε την Πάτρα (η μία κόρη του βρίσκεται ή θα βρεθεί εκεί για σπουδές, αν ισχύουν οι πληροφορίες που μας μετέφεραν). Έδωσε τέλος στη ζωή του κάτω από ένα ελαιόδεντρο, στον ορεινό οικισμό Βούντενη που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Ο άτυχος Νίκος εντοπίστηκε από περαστικό ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, όπως αναφέρουν τα πατρινά μέσα ενημέρωσης, που έφτασε λίγο αργότερα στην περιοχή συνοδεία ιατροδικαστή ο οποίος, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το 1ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Ο Νίκος θα λείψει σε όλους μας για το θάρρος της γνώμης του που δεν δίστασε ουκ ολίγες φορές να συγκρουσθεί αλλά και την προσφορά του στον τόπο και το Πυθαγόρειο που λάτρευε.

Συλληπητήριο για τον θάνατο του Νίκου Λύκου από τον συνδυασμό με τον οποίο είχε εκλεγεί την προηγούμενη περίοδο, την πρώτη του "Καλλικράτη", κατά την οποία διτέλεσε αντιδήμαρχος Πυθαγορείου.

 

 

 

Με έκπληξη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο θάνατο του συναγωνιστή και φίλου μας Νίκου Λύκου.

 

Ο Νίκος υπήρξε φίλος και συνοδοιπόρος στους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης στο νησί μας μέσα απο την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με ήθος, συνέπεια και υψηλή αίσθηση καθήκοντος υπηρέτησε τους συμπολίτες μας όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας ως δημοτικός σύμβουλος απο θέση ευθύνης αλλά και στην επαγγελματική και ιδιωτική του ζωή.

Τα λόγια είναι λίγα για να αποχαιρετίσει κανείς έναν τέτοιο άνθρωπο.

Με την σκέψη μας στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

 

Καλό ταξίδι φίλε Νίκο...

 

 

 

Ο επικεφαλής της παράταξης

 

Στέλιος Θάνος

 

Τα μέλη και οι φίλοι της


 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required