27 Μαΐ 2015

Ποσειδώνια 2015


Από αριστερά προς τα δεξιά: η κ. Μαρία Παπαδάμ, Ειδική συνεργάτης Δημάρχου,  ο κ. Σταύρος Πανέρης, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρλοβασιτών Αττικής, η κ. Βασιλική Γρύλλου, Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ και ο κ. Νικόλαος Σούτος, Πρόεδρος του Προξενικού Σώματος Ελλάδας.


Μετά από δύο χρόνια απουσίας (λόγω διαφόρων υποχρεώσεων του Δήμου) η Νέα Δημοτική Αρχή εξασφάλισε την ισχυρή συμμετοχή της Σάμου στη διεθνούς φήμης εκδήλωση Ποσειδώνια 2015 (Posidonia Sea Tourism Forum The Cruising and Yachting Event of the East Mediterranea). 





Το forum και η Έκθεση του ετήσιου θεσμού των Ποσειδωνίων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της τουριστικής—ναυτιλιακής βιομηχανίας της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύριο στόχο την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και κυρίως της πολυτελούς κρουαζιέρας. Αποτελεί μια εξαίρετη πλατφόρμα ανάδειξης και προβολής της Σάμου ως τουριστικού προορισμού και ειδικότερα, ως προνομιακού τόπου επίσκεψης κρουαζιερόπλοιων.

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Σάμου στην Έκθεση είναι η καλλιέργεια και η εξέλιξη επαγγελματικών συμφωνιών και συνεργασιών με νέους τουριστικούς πράκτορες από το εξωτερικό και την Ελλάδα.
Τα Ποσειδώνια 2015 θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Αθήνα, στις 26 και 27 Μαΐου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required