30 Ιουλ 2015

3 ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, σε Βαθύ και Καρλόβασι


 Όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου κ. Γιώργος Ραγκούσης, σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ¨ και το ΠΕΔΥ-Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, παραλαμβάνουν τρία ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα, τετρακίνητα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα.





Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την τοπική κοινωνία για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών. Πρόκειται για μια προμήθεια δυο ασθενοφόρων οχημάτων, ύψους 146.370,00 ευρώ, που πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 στο οποίο συμμετείχε επιτυχώς το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και το Κέντρο Υγειας Καρλοβάσου αλλά και της ευγενικής δωρεάς του ενός εκ των τριών ασθενοφόρων οχημάτων, εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 9:30 πμ, η ανάδοχος εταιρεία θα πραγματοποιήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση στα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ αλλά και στους οδηγούς του ΠΕΔΥ- Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

Σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων που πραγματοποιούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ¨ και στο ΠΕΔΥ-Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης και εντείνουμε τις προσπάθειές μας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Συμφέροντος και τη διαρκή βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και κατοίκους του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required