10 Αυγ 2015

12ο Ireon Music Festival


 Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 9/8, το 12ο Μουσικό Φεστιβάλ του Ηραίου, προσθέτοντας στο θεσμό ακόμη μια αξέχαστη χρονιά, έχοντας επί σκηνής έναν ζωντανό θρύλο της σύγχρονης μουσικής και της post punk, τον Peter Hook και το μουσικό του σχήμα, τους The Light.






Από την 1η νύχτα με "Υπόγεια Ρεύματα" και Ν. Πορτοκάλογλου




 Οι 3 μέρες του Φεστιβάλ έφεραν πιο κοντά χιλιάδες φίλους της μουσικής, σε ένα από τα καλύτερα σημεία συνάντησης, το Ηραίον. Το αποκορύφωμα του τριημέρου, αν μιλήσουμε για τη βραδιά με την μεγαλύτερη προσέλευση κοινού, ήταν η 2η με τους Burger Project και τους Locomondo επί σκηνής. 

Η 1η νύχτα, που συγκέντρωσε επίσης μεγάλο μέρος του φιλόμουσου κοινού, ανήκε στα «Υπόγεια Ρεύματα» και τον Νίκο Πορτοκάλογλου που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. 

Η νύχτα της Κυριακής, δεν συγκέντρωσε το πλήθος που ίσως ήλπιζαν οι διοργανωτές αλλά η εμφάνιση του Peter Hook και οι συνθέσεις του από την περίοδο των Joy Division και στη συνέχεια των New Order, συγκίνησε και δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για μια εξαιρετική συναυλία. 

Μπράβο σε όλους τους εθελοντές που κάνουν το όνειρο πραγματικότητα διατηρώντας ζωντανό και ακμαίο κάθε χρόνο το Ireon Music Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του Αιγαίου! Και του χρόνου!






Από τη 2η νύχτα με Burger Project και Locomondo


Από τη 3η νύχτα, ο Peter Hook & The Light



Φωτογραφίες: Από την ιστοσελίδα του Ireon Music Festival και "Σαμιακό Βήμα"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required