12 Αυγ 2015

Ευχαριστήριο για την "Λευκή Νύχτα"



Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά την μεγάλη επιτυχία και της 2ης διοργάνωσης της "Λευκής Νύχτας" στην πόλη της Σάμου, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους και την αμέριστη ευγνωμοσύνη τους, σε όλους ανεξαιρέτως, που στήριξαν τις προσπάθειές τους και συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. 






Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, τον Δήμο Σαμίων και το Λιμενικό Ταμείο για την σημαντική βοήθεια και υποστήριξή τους. Επίσης του χορηγούς μας, που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, για να μπορέσουν να υλοποιηθούν κάποιες από τις ιδέες μας: Κίμων Καββάδας, Μένεγας Εμμανουήλ, Ποτοποιία Εμμ. Ζαρμπάνη ΑΒΕΕ και Ποτοποιία Φραντζέσκος ΑΕΒΕ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις μεταφορικές εταιρείες: Καραγιάννης ΕΜΕ ΕΠΕ Νέστορας, Αφοί Λαδά ΙΜΕ Ε.Π.Ε. και Πατλάκα ΙΜΕ ΕΠΕ. 


Υπερευχαριστούμε όλα τα καταστήματα-μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και τις επιχειρήσεις του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου για τη συνεργασία και ιδιαίτερα για την οικονομική τους συνεισφορά. Ακόμη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στη Σαμιακή Τηλεόραση «ΣΑΤ» που ήταν και ο χορηγός επικοινωνίας μας για την 2η "Λευκή Νύχτα" της Σάμου, αλλά και σε όλους τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν τη γιορτή από τα ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. 




Η προσπάθεια και φέτος ήταν μεγάλη και χρειάστηκε τη συμμετοχή πολλών προσώπων που με το κόπο τους, τη τέχνη, τις γνώσεις, την φαντασία και κυρίως την διάθεσή τους να βοηθήσουν, έκαναν την «Λευκή Νύχτα» μας υπέροχη. Ευχαριστούμε θερμά το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού», την Φιλαρμονική «Βαθύλλος», την σχολή χορού «Samos School of dance», τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Καπετάν Λαχανάς» και «Πυθαγόρας ο Σάμιος», το Γυμναστήριο «Παλμός», την σχολή Kick Boxing Π. Λιάκος, την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Samos Vespa Club, και φυσικά όλους τους DJs που μας στήριξαν και μας χάρισαν κέφι και διασκέδαση, ντύνοντας με την μουσική τους την «Λευκή Νύχτα».

Ας μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου «ΕΟΣΣ», όπως και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην παρασκευή της παραδοσιακής γιορτής, αλλά και τους ψαράδες με τα καΐκια τους για την όμορφη ατμόσφαιρα.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε με την συμβολή όλων σας, το αποτέλεσμα πάντα να μας δικαιώνει και να ζήσουμε πολλές, ακόμη πιο επιτυχημένες «Λευκές Νύχτες» στο μέλλον!


Εμπορικός Σύλλογος Σάμου & Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required