10 Αυγ 2015

Παράδοση υλικών στον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου


Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου παρέλαβε από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου δυο συλλογές αυτόνομης κατάδυσης, οι οποίες αποτελούνται από: α) δυο μπουκάλες 12 λίτρων μάρκας faber.
β) δυο ρυθμιστές πλεύσης (τζάκετ) technisub μοντέλο parka X + σε μεγέθη medium και large.
γ) δυο ολοκληρωμένα σετ ρυθμιστών aqualung μοντέλο Calyplso.







Η προμήθεια του εξοπλισμού έγινε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού και οριστική παραχώρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου κατά την υλοποίηση της δράσης ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων με υλικά και μέσα Πολιτικής Προστασίας.


"Για το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου η παράδοση των υλικών αυτών σηματοδοτεί μια εξέλιξη. Μια εξέλιξη της κοινωνίας μας. Η κοινωνίας μας, δια των εκπροσώπων της στο περιφερειακό επίπεδο, ανεβαίνει στην εξελικτική κλίμακα. Αφήνει πίσω το επίπεδο της απορίας, της αμήχανης χειραψίας, αν θέλετε και του υποκριτικού χτυπήματος στη πλάτη.

 Ανεβαίνει στο σκαλί των σύγχρονων οργανωμένων κοινωνιών όπου υπάρχει ουσιαστική υποστήριξη των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας. Υποστήριξη ηθική, υλικοτεχνική, εκπαιδευτική, ασφαλιστική και το δεδομένο του ξεκάθαρου νομικού πλαισίου στο οποίο μπορούν να επιχειρούν.

Αυτές οι δυο συλλογές κατάδυσης, για τις οποίες είμαστε ευγνώμονες, θα έχουν καλή χρήση στη Σάμο. Θα επιτρέψουν σε άλλους δυο αυτοδύτες, σε ένα ζευγάρι, να επιχειρεί μαζί μας στο βυθό. Το οποίο σημαίνει, δυο παραπάνω μυαλά για την ασφάλεια μας και την επίλυση προβλημάτων, γιατί τα δικά μας προβλήματα λύνονται στο βυθό, τέσσερα παραπάνω μάτια για την υποβρύχια έρευνα και τέσσερα παραπάνω χέρια για την ανέλκυση


Ευχαριστούμε πολύ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required