10 Αυγ 2015

Προωθητική εκδήλωση για την προβολή των Φούρνων στο λιμάνι του νησιού


Εκδήλωση για την προβολή των Φούρνων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 16:00 στο λιμάνι του νησιού, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κοράσιαι Νήσοι». Στο ειδικό «περίπτερο» που θα στηθεί στο λιμάνι, μπορείτε να συναντήσετε τους εκπρόσωπους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοράσιαι Νήσοι» οι οποίοι θα καλωσορίζουν στους επισκέπτες του νησιού, προσφέροντάς τους τοπικά εδέσματα ως δείγμα φιλοξενίας.








Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρακολουθήσετε και την κλήρωση για τον τυχερό νικητή του διαγωνισμού «Φύγαμε για Φούρνους!» που «έτρεξε» για το χρονικό διάστημα 13/07/2015 έως και 31/07/2015 στο website www.fournikorseon.gr

Ο νικητής θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στους Φούρνους, προσφορά του καταλύματος Nektaria Studios.


Στόχος της συγκεκριμένης δράσης θα είναι η τουριστική προβολή και η φιλοξενία των Φούρνων καθώς και η ανάδειξή τους ως ο ιδανικός τουριστικός προορισμός καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑ - ΦΟΥΡΝΟΙ», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required