18 Σεπ 2015

Συνεχίζεται με επιτυχία η "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας" - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για Παρασκευή, 18/9

Στην πόλη της Σάμου


19:00 "Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος": Επίδειξη τοξοβολίας, επί του πεζοδρόμου της παραλιακής. 19:00 Αθλητική επίδειξη Καλαθοσφαίρισης , στον δρόμο της παραλιακής. Ομάδα «Αναγέννηση»19:00 Υπαίθρια Επίδειξη «Κick Boxing», Αθλητικός Σύλλογος «ΑΛΚΙΜΟΣ Σάμου», επί του πεζοδρόμου της παραλιακής.

19:00μμ Υπαίθρια Επίδειξη TAE KWON DO Σύλλογος «Άγιος Ευφραίμ» Μυτιληνιών, επί του πεζοδρόμου της παραλιακής. Η παραλιακή οδός στην πόλη της Σάμου δεν θα παραμείνει κλειστή, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.














19:00 «Ευαισθητοποιούμαστε για το περιβάλλον», διανομή υλικού και ενημέρωση πολιτών στον πεζόδρομο της παραλιακής. Κίνηση Οικολογίας και Περιβάλλοντος Σάμου 20:30 «Χορεύοντας στο δρόμο - Μάθημα Swing για μικρούς και μεγάλους» στον δρόμο της παραλιακής. Σχολή Χορού Samos School of Dance.







Στο Καρλόβασι


19:00 - 20:00 Μουσική Εκδήλωση από τη φιλαρμονική Καρλοβάσου "Κλεάνθης ο Σάμιος" στην οδό Αγίου Νικολάου Όρμου Καρλοβάσου (δρόμος με τα παλιά αρχοντικά της πόλης).


Έκθεση αυτοκινήτων και ποδηλάτων αντίκα στην οδό Αγίου Νικολάου.


20:30 Προβολή ταινίας στην οδό Αγ. Νικολαάου.


22:00 Μουσική μιας άλλης εποχής στον άδειο από αυτοκίνητα δρόμο των αρχοντικών










Στο Πυθαγόρειο

20:45 Προβολή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά στον υπαίθριο χώρο του «Art Space Pythagorion» σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Ομάδα Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required