10 Σεπ 2015

Για την έναρξη των ταξιδιών της γραμμής Καρλόβασι – Sigacik

Η συντονιστική επιτροπή του Μεθοριακού Σταθμού Καρλοβάσου ανακοινώνει την έναρξη των ταξιδιών της γραμμής Καρλόβασι – Sigacik. Ύστερα από προσπάθειες πολλών ετών κι αφού ξεπεράστηκαν πολλές συμπληγάδες πέτρες που βρέθηκαν στο δρόμο μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Καρλοβάσου με το Sigacik, του Δήμου Seferihisar, Τουρκίας που απέχει οδικώς μόλις 40 λεπτά από τη Σμύρνη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων. Τα ταξίδια θα εκτελούνται με το πλοίο “Samos Star”.





Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Σάμου, κύριο Δημήτρη Σεβαστάκη, που χάρις στην προσωπική και ουσιαστική διαμεσολάβησή του εξασφαλίσαμε, παρά τις δαιδαλώδεις διαδικασίες και παγιωμένες πρακτικές υπουργείων και υπηρεσιών, τις απαραίτητες άδειες και νομιμοποιήσεις για την λειτουργία της σύνδεσης.


Ελπίζουμε ότι η γραμμή αυτή θα ανοίξει ακόμα μια δίοδο εισροής τουριστών από την γείτονα χώρα και όπως διαφαίνεται, θα επιφέρει σημαντικό οικονομικό –κι όχι μόνο οικονομικό- όφελος στο νησί μας και στα γύρω νησιά.


Τα ταξίδια θα συνεχιστούν για όλο τον μήνα Σεπτέμβρη. Πληροφορίες και εισιτήρια στα πρακτορεία Δημ. Διακογεωργίου και Σέβης Χαραλαμπάκη, στο Καρλόβασι καθώς και ITSA Travel στο Βαθύ.



Tα μέλη της συντονιστικής επιτροπής


Νίκος Ελένης Γιώργος Κατσούρης Βαγγέλης Λυμπέρης Κώστας Παυλής Κατερίνα Σταύρου Διαμαντής Φουστανελλάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required