19 Δεκ 2015

Παραμυθούπολη - 19 Δεκεμβρίου το "Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού"


Σάββατο 19 ΔεκεμβρίουΚυνήγι Χαμένου ΘησαυρούΈναρξη στις 19:00 στην Πλατεία Πυθαγόρα. Βράβευση στις 21:00 με party και χορό.Δηλώστε συμμετοχή: Όνομα ομάδας, κινητό τηλέφωνο αρχηγού μέχρι την Πέμπτη 17/12/2015 ώρα 20:00 μμ στους : Ευσταθιάδη Χριστίνα (κατάστημα Urban Lab), Συρή Μαρία (κατάστημα Φρου-Φρου), Ζωνομέση Κατερίνα (White Tree) και inbox.Όροι συμμετοχής: Φτιάξτε την δική σας τρελή, δυναμική, hard to die Ομάδα (έως 10 άτομα), δώστε όνομα στην ομάδα και υποστηρίξτε το με την κατάλληλη ενδυμασία …. πιστέψτε μας χαμένοι δεν θα βγείτε! Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα διασκεδαστικό αγώνα! Μέσο μεταφοράς: Εκτός από τα πόδια σας μπορεί να είναι από πατίνι μέχρι Learjet!!! (απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του SAMIAKO METRO AE διότι δεν μπήκε χορηγός στο κυνήγι του θησαυρού).




Απαραίτητα σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι, χαρτί, φακός, σουγιάς, ανοιχτήρι για κρασί, φελλούς και πεταχτάρια, φωτογραφική μηχανή, μεζούρα, κράνος, ζώνη, μπαλάσκες, φτυάρια και ότι άλλο προαιρείσθε…


21:00 μετά την βράβευση των ομάδων από το κυνήγι χαμένου θησαυρού θα ακολουθήσουν Χριστουγεννιατικες μελωδίες με την εμφάνιση της χορευτικής Ομάδας της Κυρίας Παντελούκα με χορογραφίες συγχρονου χορού!!! Κυριακή 20 ΔεκεμβρίουΠαραστάσεις του "Παραμυθά" Νίκου Πιλάβιου:Στις 12:00 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας ΣάμουΣτις 19:00 στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου ΣάμουΓενική είσοδος: 3 ευρώ. Σας ενημερώνουμε ότι έως και 24/12 και ώρες 12:00-14:00 και 18:00-20:00 στο "ΖΑΧΑΡΟΣΠΙΤΟ" επί της παραλιακής θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων τα οποία θα παραδίδονται στο "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ".


ΕΚ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required