18 Ιαν 2016

"Περί Ελευθερίας" - Ομιλία του δημοσιογράφου Σωτήρη Μαργιωρή



Ομιλία του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σωτήρη Μαργιωρή, θα δοθεί στον πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 19:30.Ένα ταξίδι στο νόημα της Ελευθερίας στη διάρκεια των αιώνων, μέσα από τα λόγια μεγάλων ανδρών, για το θεωρούμενο πολυτιμότερο αγαθό της ύπαρξής μας.Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με σημείο αναφοράς την ελευθερία με την Κλεονίκη Δεμίρη τραγούδι, Θωμά Κοντογεώργη πιάνο, Αλέξη Κώστα κρουστά.




Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του Ανοιχτού σχολείου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και γίνεται σε συνεργασία με το φορέα ΛΕΩ ΝΑΙ.Ο Πολυχώρος του Δήμου βρίσκεται στην οδό Τερψιχόρης 51 και Ατρέμιδος. (Η είσοδος είναι από Αρτέμιδος).




ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ


Πρόσβαση στην οδό Τερψιχόρης 51, για το «Ανοιχτό Σχολείο για όλους», με συγκοινωνίες:Από μετρό ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ με το λεωφορείο 126 κατεβαίνετε στη στάση ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ (μπροστά από το Δήμο).


Με το ΤΡΑΜ Τ4 ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΒΟΥΛΑ και Τ3 ΣΥΝΤΑΓΜΑ -ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, κατεβαίνετε στη στάση ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ επί της οδού ΑΧΙΛΛΕΩΣ και παίρνετε την οδό ΝΑΙΑΔΩΝ και στο τέταρτο στενό δεξιά είναι η οδός Τερψιχόρης.


Με τα λεωφορεία Α2, 106 ,229 κατεβαίνετε επί της οδού Αμφιθέας στη στάση ΑΧΙΛΛΕΩΣ, παίρνετε την οδό ΣΕΙΡΗΝΩΝ και το τέταρτο στενό είναι η Τερψιχόρης.


Με τα λεωφορεία 101, 217, Α1, Β1, Β2 κατεβαίνετε στη στάση ΜΠΑΤΗΣ επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και βρίσκετε κάθετα την οδό Τερψιχόρης (το 51 είναι 7 τετράγωνα από την παραλιακή).


Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 11185 που θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που χρειάζεστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required