9 Φεβ 2016

Με το πρώτο μπουρίνι έφυγαν οι πλάκες που είχαν τοποθετηθεί πριν περίπου 1 χρόνο...


Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατασκευή του δαπέδου ασφαλείας της παιδικής χαράς της πόλης μας και όπως δείχνει η φωτογραφία οι πλάκες δαπέδου παρασύρθηκαν από το πρώτο μελτέμι, πριν από λίγες ημέρες…

Η εικόνα που αντικρίζει κανείς εγείρει ερωτηματικά για τον τρόπο που εκτελούνται τα έργα, καθώς και για το ποιος ελέγχει την ποιότητά τους και την ορθή εκτέλεσή τους.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κακοτεχνίες σε όλα τα έργα που εκτελούνται σήμερα είναι εμφανείς .
Το ανησυχητικό είναι ότι αν και επισημαίνονται από όλους δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από πλευράς τόσο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου όσο και από τον ίδιο το Δήμαρχο.
Η ευθύνη για όλο αυτό το "μπάχαλο" βαρύνει αποκλειστικά τον πολιτικό προιστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών και ανίκανο όπως αποδεικνύεται Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο .
Γιατί εάν υποθέσει κάποιος ότι δεν πρόκειται για ανικανότητα τότε κάποιος εύκολα μπορεί να υποθέσει ότι κυκλοφορεί μαύρο χρήμα που κλείνει τα μάτια μπροστά στα κακής ποιότητας εκτελούμενα έργα .
Αλήθεια ο κ. Εισαγγελέας που είναι; Δεν είναι εκ του νόμου υποχρεωμένος να παρεμβαίνει και να ασκεί έλεγχο σε όλα αυτά; Μήπως δεν θέλει να χαλάσει την ησυχία του;

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required