8 Φεβ 2016

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου


Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Solid espresso bar στη πόλη της Σάμου, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου με τις οικογένειες τους, έκοψαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου. Οι τυχεροί της χρονιάς που βρήκαν τα δυο φλουριά της βασιλόπιτας ήταν ο Μιχάλης Μασούρας και ο Γιώργος Ταλαμανής.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του ΣΑΣ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015. Έγινε αναφορά στον εθελοντικό ρόλο του Συλλόγου στην Πολιτική Προστασία της Σάμου και τις προκλήσεις του. 















Επίσης χαράχτηκε το πρόγραμμα των καταδύσεων αναψυχής, των εκπαιδεύσεων, των περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων για τους επόμενους τρεις μήνες.
Με ευχές για καλές βουτιές και ασφαλείς αναδύσεις οι αυτοδύτες της Σάμου συνεχίζουμε με τη μεγάλη επετειακή βουτιά του Φεβρουαρίου, για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της αυτόνομης κατάδυσης στην Ελλάδα.Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκολαος Κατρακάζος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου κ. Φώτιος Δημαρέσης, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και η Συνήγορος του Πολίτη του Δήμου Σάμου κ. Έλενα Χουσνή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required